attachment is not defined
به اشتراک بگذارید :
وضعیت : ناموجود
کد کالا :7550077

Turquoise Candy Jar 16cm

شکلات خوری یکی از پر کاربرد ترین ظروف پزیرایی است که هم جنبه پذیرایی داشته و هم به عنوان تزئینات ویترین منازل نیز استفاده می شود. شکلات خوری نقلی فیروزه کوب یک اثر هنری کاملاً دست ساز است که دارای بدنه ساخته شده از مس اعلا و سنگ فیروزه اصل و مرغوب کرمانشاه می باشد. تمامی قطعات ریز فیروزه آن توسط دست استادان اصفهانی روی آن چسبانده شده و ارزش بالایی دارد.

این شکلات خوری فیروزه کوب دارای ارتفاع 16 سانتی متر و قطر 8 سانتی متر با وزن 231 گرم می باشد. علاوه بر آن به عنوان قندان نیز قابل استفاده می باشد زیرا ابعاد نسبتاً کوچکی دارد. سطح ظرف کاملاً سیقلی و براق بوده و دارای جلوه ی بسیار چشم نوازی است.

مشخصات

نام محصول شکلات خوری یا قندان
کاربرد تزیینی و مصرفی
ابعاد ارتفاع 16 سانتی متر قطر 8 سانتی متر
وزن 231 گرم
جنس بدنه فیروزه و مس
جنس فیروزه فیروزه اصل و مرغوب نیشابور
تولید اصفهان
رنگ فیروزه ای و مسی

سایر

سایر توضیحات تمام سنگ های استفاده شده در این محصول توسط دست جایگذاری و چسبانده شده‌اند و بین قطعه‌های فیروزه نوعی چسب تیره ‌رنگ دو مواده (آراکس) قرار دارد.

شکلات خوری یکی از پر کاربرد ترین ظروف پزیرایی است که هم جنبه پذیرایی داشته و هم به عنوان تزئینات ویترین منازل نیز استفاده می شود. شکلات خوری نقلی فیروزه کوب یک اثر هنری کاملاً دست ساز است که دارای بدنه ساخته شده از مس اعلا و سنگ فیروزه اصل و مرغوب کرمانشاه می باشد.

 

هنر فیروزه کوبی

 

تمامی قطعات ریز فیروزه آن توسط دست استادان اصفهانی روی آن چسبانده شده و ارزش بالایی دارد.

 

چسباندن سنگ فیروزه روی مس

 

این شکلات خوری فیروزه کوب دارای ارتفاع 16 سانتی متر و قطر 8 سانتی متر با وزن 231 گرم می باشد. علاوه بر آن به عنوان قندان نیز قابل استفاده می باشد زیرا ابعاد نسبتاً کوچکی دارد. سطح ظرف کاملاً سیقلی و براق بوده و دارای جلوه ی بسیار چشم نوازی است.

 

شکلات خوری فیروزه کوب

 

هنر فیروزه کوبی یکی از هنر های کهن با قدمت 70 ساله است که به ویژه در اصفهان بر روی آن کار می شود. این هنر ابتدا در مشهد مقدس بر روی زیورآلات کار شد و بعد ها در اصفهان بر روی ظروف گسترش یافت. فیروزه کوبی نیز همانند سایز صنایع هنری دستی خرید میناکاری با خلاقیت، دقت و ابتکار بیشتر دارای زیبایی و چشم نوازی بیشتری نیز خواهد بود.

 

شکلات خوری و قندان فیروزه کوبی

 

فیروزه کوبی تلفیقی از هنر فیروزه کوبی و شبکه بری فلز بوده و همین امر موجب ایجاد جلوه بصری خارق العاده ای در آن می شود.

 

فیروزه کوبی اصفهان

 

برای ساخت ظروف فیروزه کوبی ابتدا نوعی ظرف خام که می تواند از جنس های مس، برنج، برنز و نقره باشد توسط استادکار انتخاب می شود که رایج ترین آن مس است. نکته بسیار مهم در ظرف پایه این است که باید در تمامی قسمت های ظرف ضخامت بدنه یکی باشد زیرا در مراحل بعدی ساخت ممکن است قسمت نازک تر دچار پارگی شود. معمولاً ضخامت مناسب برای فیروزه کوبی از 3.0 تا 5.1 سانتی متر و بسته به بزرگ و کوچک بودن ظرف دارد.

 

ظروف مسی اعلا

 

در زمان ساخت ظرف پایه محلی که قرار است فیروزه کوبی شود باید حدود 2 تا 3 میلی متر پایین تر از سطح ظرف باشد.

 

فیروزه کوبی اصفهان روی مس

 

پس از آماده شدن ظرف پایه، لاک مخصوصی را روی ظرف قرار می دهند و حرارت دهی می کنند تا خاصیت چسبندگی پیدا کند.

 

قندان فیروزه کوب

 

پس از آن سنگ های فیروزه انتخابی را بر روی لاک های حرارت داده شده با استفاده از انبرهای مخصوصی زده و به سطح ظرف مورد نظر می چسبانند. این کار بسیار ظریف و زمان بر است و هرچه دقت بیشتری در آن لحاظ شود قسمت های تیره لاک در محصول نهایی کمتر به چشم می خورد.

 

فیروزه کوب مرغوب

 

در آخر پس از تکمیل فیروزه ها باید سطح ناهمواره سنگ ها سابیده شود که توسط دستگاه یا سنگ سمباده این کار انجام می شود تا سطحی صاف و سیقلی بدست آید.

 

سیقل دادن سنگ فیروزه

 

در زمان سابیدن حتما باید جریان آب روی صفحه ساب باشد تا از پاشیدن خرده های ریز سنگ جلوگیری شود و از داغ شدن صفحه نیز جلوگیری شود. این قسمت نیز مرحله حساسی بوده زیرا سابیدن کم یا زیاد موجب ناهمواری بیش از روی ظرف می شود.

 

ساخت و پرداخت فیروزه کوب

 

در آخر پس از ترمیم و سمباده کشی، توسط کاغذ سمباده نرم روی سطح را پولیش می کشند تا کاملاً سیقلی شود.

 

ظروف تزئینی فیروزه کوب اصفهان

 

پس از انجام کلیه کارها در مرحله نهایی به ظرف فیروزه کوبی شده پلی استر می زنند. پلی استر یک نوع پوشش محافظ بوده و از ایجاد خظ و خش در سطح فلزی بدنه جلوگیری می کند.

 

 

صنایع دستی اصفهان

در مورد این محصول نظردهید